Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Αθήνα, 22-5-2012
Αρ. Πρωτ. 777
Προς Συλλόγους - Μέλη Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή το με αριθμ. πρωτ.:οικ.17005/30-4-2012 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών που ζητούσε εν μέσω της προεκλογικής περιόδου στοιχεία για το προσωπικό των Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ Βαθμού που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με το έγγραφο στις διαβουλεύσεις του Υπουργείου Εσωτερικών με τους εκπροσώπους της τρόικας, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.:

1.       Καλεί τους Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να παρέμβουν σε όσους Δήμους δεν έχουν αποστείλει μέχρι σήμερα τα στοιχεία που ζητούνται, ώστε να μην αποσταλούν.
2.       Καλεί το Υπουργείο Εσωτερικών να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ το πιο πάνω έγγραφο που μόνο στόχο έχει την προετοιμασία των μαζικών απολύσεων στους Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού.
3.       Θα αγωνιστεί μαζί με όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την στελέχωση των υπηρεσιών Δημοσίου και Κοινωνικού χαρακτήρα (Καθαριότητα, Παιδικοί Σταθμοί κ.λπ.) που με την πολιτική που ακολουθείται οδηγούνται μαθηματικά σε ιδιωτικοποίηση.
4.       Εκφράζει την απόφαση και διάθεσή της να αποτρέψει με κάθε τρόπο κάθε προσπάθεια απόλυσης εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε αγωνιστική ετοιμότητα ώστε να αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια εφαρμογής των μνημονίων της καταστροφής του κοινωνικού ιστού της χώρας, που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση, διαλύοντας Κοινωνικές Δομές και Υπηρεσίες απαραίτητες στον πολίτη.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.