Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012
                            Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2012
                                                                                                  
                                                                                                   Αριθμ. Πρωτ.: 1166


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 – 12.00 το μεσημέρι
ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ σε ΟΛΕΣ τις ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ των ΝΟΜΩΝ
ΑΘΗΝΑ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
                                   
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, στις 12.00 το μεσημέρι, βρισκόμαστε ΟΛΟΙ στους δρόμους, οργανώνουμε και πραγματοποιούμε ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών. Την ευθύνη της πραγματοποίησης της μηχανοκίνητης πορείας αναλαμβάνει ο Σύλλογος ή οι Σύλλογοι των πρωτευουσών των Νομών.
Στην Περιφέρεια Αττικής η μηχανοκίνητη πορεία θα έχει αφετηρία την Πλατεία Καραϊσκάκη-Καρόλου 24-Αθήνα με ώρα συγκέντρωσης 12.00 το μεσημέρι.
Η κάθοδος πρέπει να γίνει οργανωμένα και με προσυγκεντρώσεις σε διάφορες περιοχές με πρωτοβουλίες των τοπικών Συλλόγων. Τόποι προσυγκέντρωσης μπορούν να αποτελέσουν η Νίκαια για τον Πειραιά, το Αιγάλεω για τη Δυτική Αθήνα, η Νέα Ιωνία για τα Βόρεια Προάστια, η Αγία Παρασκευή για την Ανατολική Αττική, ο Άγιος Δημήτριος για την Νοτιοανατολική Αθήνα κ.λπ.
Η καλύτερη οργάνωση της μηχανοκίνητης πορείας με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, αλλά το κυριότερο η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ του κλάδου, ώστε η ανακοίνωση των μέτρων να μην μας αιφνιδιάσει, είναι ο κυρίαρχος στόχος του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Γι’ αυτό κάνουμε ΟΛΕΣ τις προετοιμασίες ώστε ο κλάδος την ημέρα εξαγγελίας των μέτρων από την κυβέρνηση, να προχωρήσει στο κλείσιμο ΟΛΩΝ των υπηρεσιών των Δήμων.
Οργανώνουμε τον τρόπο κατάληψης των Δημαρχείων και άλλων Δημοτικών κτιρίων. Καθορίζουμε από τώρα τους χώρους των συγκεντρώσεων και συλλαλητηρίων σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.
Στην Αττική η προσυγκέντρωση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) στις 6.00 το απόγευμα. Συμμετοχή στο κεντρικό συλλαλητήριο των συνδικάτων και όχι μόνο, στην Πλατεία Συντάγματος. Πάμε στο Σύνταγμα για να παραμείνουμε…

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
         Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

 Θέμης Μπαλασόπουλος                                                         Γιάννης Τσούνης