Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ 

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


1 ΘΕΜΑ
Εκλογές Συλλόγου Εργαζομένων 
Δήμου Βριλησσίων 2012

Σας γνωρίζουμε ότι την 15η Νοεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Κισσάβου 11) από τις 09:00 έως τις 15:00.

2 ΘΕΜΑ
Υποψηφιότητες για τις Εκλογές
Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων 2012
Όσοι από τους Εργαζόμενους του Δήμου Βριλησσίων επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τις εκλογές της 15ης Νοεμβρίου 2012, που θα διεξαχθούν για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων, μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα, από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 έως και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, από τις 8.30 έως τις 14.30, στην Εφορευτική Επιτροπή:
Κατερίνα Ανδριοπούλου
Μαρία Μουστάκα
Ελένη Οικονομίδου
στο Γραφείο Μηχανογράφησης, στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος.



Για το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων
Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Βιρβίλης

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2012

                                                                              Αριθμ. Πρωτ.: 1286

 






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΞΕΚΙΝΑΜΕ... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ… ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η τρικομματική συγκυβέρνηση και η τρόικα μετά από πολύμηνη φαρσοκωμωδία συμφώνησαν στα απάνθρωπα μέτρα που οδηγούν την Ελληνική κοινωνία στην πλήρη καταστροφή τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην εξαθλίωση.
Στο πλαίσιο της υλοποίησης της ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και καθώς οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της συγκυβέρνησης με την τρόικα προχωρούμε στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ξεκινάμε με την πραγματοποίηση σε όλους τους Δήμους ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ κ.λπ. και παίρνουμε τις αποφάσεις για να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα μας, καθορίζουμε τους χώρους και τα κτίρια που θα καταληφθούν.
Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς και τους πολίτες σε συστράτευση στον αγώνα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ των μέτρων εξαθλίωσης της συγκυβέρνησης και της τρόικα.
Το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις κ.λπ. και να έχουν ξεκινήσει οι καταλήψεις των Δημαρχείων, Δημοτικών κτιρίων και των Χ.Υ.Τ.Α. όλης της χώρας.
Το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 3 και 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 απέχουμε από κάθε εργασία, βρισκόμαστε σε αγωνιστική εγρήγορση ώστε από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 να βρεθούμε ΟΛΟΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ με την κατάθεση των μέτρων που διαλύουν τις ζωές μας και διαμορφώνουν συνθήκες μεσαίωνα στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ΟΛΟΙ μας, με τη αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα που διακρίνει τον κλάδο θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, γιατί αυτά τα μέτρα δεν πρέπει και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

         Ο Πρόεδρος                                                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                                       Γιάννης Τσούνης

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012


Ο ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ 
Κος ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ 
ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ & ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210 -6135611 ΚΑΙ
210-8100224 (Κα ΚΟΤΣΥΦΗ) ΜΕΧΡΙ 9/11/2012
                          Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2012

                   Αριθμ. Πρωτ.: 1282











ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με πρόσφατη ανακοίνωσή της (αριθμ. πρωτ.: 1258/22-10-2012) η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δημοσιοποίησε ορισμένα ονόματα αιρετών που βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας, απεσταλμένο της Καγκελαρίας στην Ελλάδα, κ. Χανς-Γιοαχιμ Φούχτελ ή συμμετέχουν στην Ελληνογερμανική Συμμαχία των Δημάρχων.

         Τους αποκάλυψε άλλωστε ο κ. Φούχτελ, όπως και το αντικείμενο των συνομιλιών τους. Δεν είναι άλλο από το ξεπούλημα των βασικών αρμοδιοτήτων των Δήμων, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, σε ιδιώτες εγχώριους και μη. Ο κ. Φούχτελ και η Γερμανίδα Καγκελάριος κ. Άγκελα Μέρκελ επιβεβαίωσαν την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ως προς τη σπουδή της κυβέρνησης και των αιρετών να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Δήμων.

         Απ’ ότι φαίνεται όμως, ο κατάλογος με τους αιρετούς που παίζουν το παιχνίδι της συγκυβέρνησης, των μνημονίων, της τρόικας και των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων είναι μακρύς. Πέραν λοιπόν των αιρετών που αναφέραμε στην προηγούμενη ανακοίνωση, συναντήσεις με τον κ. Φούχτελ και τους εκπροσώπους της TASK FORCE έχουν κάνει και οι:
κ. Φάμελος Σωκράτης, εκπρόσωπος του Δήμου Θέρμης, κ. Αντώνογλου-Κασαβέτης Γεώργιος, Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου, κα Μπότση Σταυρούλα, Δήμαρχος Σουλίου, κα Βρυζίδου Παρασκευή, Δήμαρχος Εορδαίας, κ. Δανιηλίδης Σίμος, Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, κ. Γεράνης Μιχάλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, κ. Καργιώτης Τζανής, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρικάλων, κ. Λαμπάκης Ευάγγελος, Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Μουζάς Δημήτρης, Δήμαρχος Ορεστιάδας, κ. Σαραμάντος Δημήτρης, Δήμαρχος Ωραιόκαστρου, κ. Βαφειάδης Νίκος, Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων-Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. και φυσικά από μια τέτοια πρωτοβουλία δεν θα μπορούσε να λείψει ο prof. Βούγιας Σπυρίδων.



         Επίσης σας ενημερώνουμε πως καθορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της 3ης ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των ΔΗΜΑΡΧΩΝ που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 15 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 με οικοδεσπότη το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη. Ο χώρος πραγματοποίησης της συνάντησης δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Την πρώτη ημέρα οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9.00 το πρωί, γι΄ αυτό προετοιμάζουμε από τώρα τον κλάδο για το καλωσόρισμα των συμμετεχόντων και κυρίως των «εγχώριων συνεργατών» τους που ανυπομονούν να καταρτιστούν στο πως θα ξεπουλήσουν στους «νέους κατακτητές» τις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. αλλά και το σύνολο της Δημοτικής Περιουσίας.

         Η δημοσιοποίηση των ονομάτων των αιρετών που συνομιλούν με τον κ. Φούχτελ ή συνεργάζονται με την TASK FORCE δεν συνιστούν «προγραφές», όπως κάποιοι θεωρούν. Σκοπός είναι να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις, γιατί ορισμένοι επιχειρούν να παίξουν σε «διπλό ταμπλό» και να προετοιμαστούν οι αντιδράσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκχώρησης αρμοδιοτήτων των Δήμων, αλλά και το ξεπούλημα της Δημοτικής περιουσίας.

Υ.Γ.: Επισημαίνουμε ότι τα ονόματα και οι τίτλοι όσων προαναφέρονται προκύπτουν από την ιστοσελίδα του ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ» (http://www.grde.eu).
        
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

         Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                                        Γιάννης Τσούνης