Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Συνάδελφοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη σχετική με τον καθορισμό των δημοτικών τελών, ψηφίστηκε πρόβλεψη κωδικού στο νέο προϋπολογισμό του Δήμου, ποσού 180.000 ευρώ, για πιθανή σύμβαση με ιδιωτικά συνεργεία για τον οδοκαθαρισμό της πόλης.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο σύλλογος παρευρέθηκε μαζί με πολλούς συναδέλφους και παρενέβει ζητώντας να αποσυρθεί το θέμα, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα κατάθεσης εναλλακτικής πρότασης.
Η πρότασή μας απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, παρ' όλο που υποστηρίχτηκε από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Κατόπιν αυτού και μετά την συγκρότηση σε σώμα, του νεοεκλεγέν διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, σε συνεννόηση με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποφασίσαμε ομόφωνα την κατάθεση προσφυγής κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στη συνέχεια το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων, προχώρησε σε σύσκεψη με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας, όπου έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το θέμα του οδοκαθαρισμού και σύντομα το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει με σκοπό την διατύπωση πρότασης, διαχείρισης του προβλήματος, προς τη διοίκηση του δήμου και τις δημοτικές παρατάξεις.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ