Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Σας ενημερώνoυμε ότι μετά τις παραιτήσεις δύο μελών του Δ.Σ. - αρχικά του μέλους Αγγέλας Τσαντηράκη και στην συνέχεια του αντιπροέδρου Τάσου Βιρβίλη  - 
το Δ.Σ. του Συλλόγου συμπληρώθηκε με τους συναδέλφους Ειρήνη Παπαδάτου και  Κώστα Φοινινή που είχαν εκλεγεί στις θέσεις των πρώτων αναπληρωματικών ανα ψηφοδέλτιο (Π.Α.Μ.Ε και  ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ αντίστοιχα) και κατά την χθεσινή συνεδρίαση με τη νέα σύνθεση η συγκρότησή του σε σώμα είναι ως εξής:


  • Βίκυ Χαλκιά..................... Πρόεδρος
  • Ειρήνη Παπαδάτου........ Αντιπρόεδρος
  • Νίκος Μήτσης................ Γραμματέας
  • Σπύρος Τσιρίκος............ Ταμίας
  • Κώστας Φοινινής........... Μέλος

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013


             







 Αθήνα, 25 Απριλίου 2013

                                                                       Αριθμ. Πρωτ.:403







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


   Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α. μετά την πρωτοφανή αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική και πραξικοπηματική απόφαση της τρικομματικής συγκυβέρνησης  να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση που καταργεί τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την παραμονή των Συμβασιούχων στις εργασίες τους, αποφάσισε τα πιο κάτω:

1.    Να καταγγείλει την πραξικοπηματική απόφαση της συγκυβέρνησης που είναι ενταγμένη στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της για χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

2.    Προκηρύσσει 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 για τους Συμβασιούχους, και ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.30 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου για το υπόλοιπο προσωπικό.

3.    Την πραγματοποίηση ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 στις 12.00 το μεσημέρι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (Καρόλου 24- Αθήνα) και πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15).

  Η μαζική, ενωτική και αγωνιστική συμμετοχή ΟΛΩΝ μας είναι η μόνη απάντηση στις επιδιώξεις της συγκυβέρνησης και της τρόικας, να οδηγήσει χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση και την ανεργία καθώς και στην διάλυση βασικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας

       Θέμης Μπαλασόπουλος                                        Γιάννης Τσούνης