Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


                                                                                




                                                                                





Αθήνα,  23 Ιανουαρίου 2014
Αριθμ. Πρωτ.: 67



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βριλησσίων και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτη Μακρή για την υπηρεσιακή δίωξη και απαξίωση σε βάρος του Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Νίκου Μήτση εξ΄ αιτίας της συνδικαλιστικής του δράσης.
Με πρωτοφανή και παράνομο τρόπο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ουσιαστικά απομάκρυνε από τα καθήκοντά του τον επί 14 έτη υπηρετούντα υπάλληλο κ. Νίκο Μήτση αμέσως μετά την εκλογή του στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων.
Δυστυχώς οι συναντήσεις που έγιναν μεταξύ του ίδιου εργαζόμενου με το Δήμαρχο κ. Κώστα Ιωαννίδη αλλά και με την Πρόεδρο του Συλλόγου ώστε να λυθεί το θέμα ομαλά δεν καρποφόρησαν. Αντιθέτως, η συμπεριφορά σε βάρος του υπαλλήλου έγινε ακόμη πιο εκδικητική, με τη νέα προκλητική απόφαση αποκλεισμού του από τις επιτροπές «Παραλαβής και Επισκευών οχημάτων του Δήμου», όπου λόγω ειδικότητας ως μοναδικός μηχανοτεχνίτης επιβάλλεται να συμμετέχει.
Θεωρούμε ότι η απαξίωση του ανθρώπινου δυναμικού και οι συνδικαλιστικές διώξεις από πλευράς των Διοικήσεων υπηρετούν μόνο τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης που βασικό στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν κάθε φωνή αντίδρασης ώστε να επιβάλλουν την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τ.Α.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί το Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Κώστα Ιωαννίδη να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ την παράνομη απομάκρυνση του συνδικαλιστική Νίκου Μήτση από τα καθήκοντά του. Σε αντίθετη περίπτωση, πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει τη συνολική αντίδραση των εργαζομένων του Δήμου και όχι μόνο, προκειμένου να μπει ένα τέλος στις αυθαίρετες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

         Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                         Γιάννης Τσούνης