Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ                         Αθήνα, 5 Μαΐου 2014         Αριθμ. Πρωτ.:444


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ήδη από τις 25 Απριλίου 2014, η συντριπτική πλειοψηφία των Σχολικών Φυλάκων πέρασαν το κατώφλι της ανεργίας και της ανέχειας αποδεικνύοντας πως εξαρχής ο στόχος της κυβέρνησης δεν ήταν ούτε η αναβάθμιση των Δημοσίων Υπηρεσιών, ούτε η κινητικότητα. Μόνος στόχος ήταν οι μαζικές οριζόντιες απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων στο βωμό των επιταγών της τρόικα.
Συνάδελφοι ο αγώνας δεν σταματά. Συνεχίζεται μέχρι τελικής δικαίωσης σε όλα τα μέτωπα. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συμπαραστεκόμενη στον αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα οι συνάδελφοί μας διαθέσιμοι-απολυμένοι Σχολικοί Φύλακες, καλεί την ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2014, στις 12.30 το μεσημέρι, όλους τους Σχολικούς Φύλακες να λάβουν μέρος στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας διαθεσίμων όλων των κλάδων (Σχολικοί Φύλακες, Καθηγητές, Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών, Υπάλληλοι Υπουργείου Πολιτισμού, Πανεπιστήμια κ.λπ.) που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα).
Για την διευκόλυνση συμμετοχής των Σχολικών Φυλάκων στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, προκηρύσσουμε 3ωρη Στάση Εργασίας από τις 12.00 έως και τις 3.00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας για την διευκόλυνση των διαθέσιμων-απολυμένων Σχολικών Φυλάκων, ιδιαίτερα της Περιφέρειας που θέλουν να συμμετάσχουν, με δική τους απόφαση, να καλύψουν συνδικαλιστικά τους συναδέλφους, προκηρύσσοντας συμπληρωματικά Στάση Εργασίας για το πρωί της ίδιας ημέρας.
Η παρουσία όλων μας ειναι επιβεβλημένη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές που μας εξαθλιώνουν. Όλοι στον καθημερινό και διαρκή αγώνα για να ανατρέψουμε αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές.
Όχι στις απολύσεις και στις διαθεσιμότητες!!!
Να γυρίσουν στις δουλειές τους όλοι οι απολυμένοι!!!
Δεν θα σταματήσουν... αν δεν τους σταματήσουμε!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

         Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                     Γιάννης Τσούνης
444