Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ" ***ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 18/6 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00


Συνάδελφοι συναδέλφισσες, σας έχουμε ήδη 
ενημερώσει για τις θέσεις και τις δράσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να μην εφαρμοστούν οι διατάξεις του Ν4250/14 που αφορά την «αξιολόγηση» των δημοσίων υπαλλήλων.

Με την δήθεν «αξιολόγηση» οι συνάδελφοι διευθυντές και προϊστάμενοι, θα υποχρεωθούν να «αξιολογήσουν» βάσει προκαθορισμένων ποσοστών (25% άριστοι, 60% μέτριοι και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15% ανεπαρκείς).
Είναι ολοφάνερο ότι αυτή η δήθεν «αξιολόγηση» είναι ένας έμμεσος τρόπος διάλυσης των ήδη υποστελεχωμένων υπηρεσιών μας με απώτερο στόχο, τις μαζικές απολύσεις, την υπονόμευση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την διάσπαση της ενότητας των εργαζομένων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων έχει ήδη:
·       * Ολοκληρώσει τη διαδικασία της συλλογής υπογραφών (όποιος συνάδελφος δεν έχει υπογράψει, θα έχει την δυνατότητα να το κάνει στην Γενική Συνέλευση).

·       * Ορίσαμε Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:30 στο Πάρκο Μ. Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ).

·       * Πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τους προϊσταμένους όλων των διευθύνσεων του δήμου μας, για την έγκαιρη ενημέρωσή τους ως προς τους τρόπους που θα αντιμετωπίσουμε συλλογικά, την άρνησή μας να συμμετάσχουμε στις διαδικασίες της «αξιολόγησης».

·     *   Συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου μας, όπου τους ζητήσαμε την σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την μη συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στις διαδικασίες «αξιολόγησης» του Ν4250/14.

·       * Ενημερώσαμε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις για τις θέσεις και τις δράσεις μας.

Το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ορίστηκε για την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 18:00 (Κισσάβου 11).
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα θέσουμε το αίτημά μας για να ληφθεί απόφαση η οποία θα δηλώνει την αντίθεση του Δήμου Βριλησσίων στον Ν4250/14 και θα απαιτεί την απόσυρσή του.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ