Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Ολοκληρώθηκε στις 18/9/14 η εκδίκαση της αγωγής των σχολικών φυλάκων του Δήμου Βριλησσίων, με την ένορκη κατάθεση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, του διευθυντή του 1ου Λυκείου Βριλησσίων κ. Κώστα Μπαζάκα και της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων του δήμου κ. Βίκυς Χαλκιά.
Είχε προηγηθεί κατάθεση του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Ξένου Μανιατογιάννη κατά την διαδικασία της συζήτησης της αγωγής που έγινε στις 16/9/14 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους όλων των εργαζομένων τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Ξένο Μανιατογιάννη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας & Εθελοντισμού, κ. Σοφία Χαντζάρα που παρόλη την πολύωρη αναμονή και ταλαιπωρία έμειναν στο πλευρό μας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον διευθυντή του 1ου Λυκείου Βριλησσίων κ. Κώστα Μπαζάκα, που αφιέρωσε πολύτιμο χρόνο δύο συνεχόμενες μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάθεσής του.
Ευχαριστούμε επίσης τους διευθυντές των σχολείων των Βριλησσίων, την κ. Αφροδίτη Σακιάδου, του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων, τον κ. Τάσο Χρηστάκη, του 2ου Λυκείου Βριλησσίων που στάθηκαν δίπλα μας στον δικαστικό αγώνα από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζοντας τους συναδέλφους σχολικούς φύλακες είτε με την φυσική τους παρουσία, είτε με γραπτές εκθέσεις τους.
Περιμένουμε την έκδοση της απόφασης και ελπίζουμε να έχουμε θετκό αποτέλεσμα. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ παραμένοντας σταθεροί στην συγκρότηση ενός κοινού μετώπου αιρετών - εργαζομένων - πολιτών που θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ εξασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.