Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                22/12/2015
ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Συνάδελφοι, στη χθεσινή συνεδρίαση του Ο.Κ.Π.Α. συζητήθηκε το θέμα της Μ.Κ.Ο. ¨ΕΔΡΑ¨ σχετικά με την ίδρυση του ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου στο Δήμο Βριλησσίων.
Η διοίκηση του Ο.Κ.Π.Α. προσπαθούσε επί ώρες να μας πείσει ότι είναι για το ¨καλό¨ μας η είσοδος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που αφορά παιδιά και όχι για το καλό της συγκεκριμένης Μ.Κ.Ο. που θα κερδίζει από το υστέρημα των πολιτών και δυνητικά θα βάλει ¨χέρι¨ και σε άλλες δομές όπως κρίκος, παιδικοί σταθμοί κλπ .
Η θέση μας είναι καθαρή:
Έξω οι Μ.Κ.Ο και κάθε μορφής ιδιώτες από υπηρεσίες που πρέπει και μπορεί να είναι δημόσιες, καθολικές και δωρεάν. Η λύση δεν είναι το ¨μικρότερο κακό¨ που πάντα θα φέρνει το μεγαλύτερο κακό, αλλά ο αγώνας μας , η διεκδίκησή μας, ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε δημόσιες δομές.
Στη συνεδρίαση είμαστε εκεί, όχι μόνο το ΔΣ του Συλλόγου αλλά και εργαζόμενοι , που με την καθοριστική παρέμβασή μας πετύχαμε να μην ψηφιστεί το θέμα και να μην περάσουν τα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση.
Ξέρουμε ότι μπορεί να κερδίσαμε μια μάχη, αλλά πάντα θα παραμονεύουν για μια επόμενη προσπάθεια υλοποίησης των σχεδίων τους.
Τους λέμε λοιπόν : θα μας βρουν μπροστά τους και αντιμέτωπους σ΄ αυτά τα σχέδιά τους.