Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                22/12/2015
ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Συνάδελφοι, στη χθεσινή συνεδρίαση του Ο.Κ.Π.Α. συζητήθηκε το θέμα της Μ.Κ.Ο. ¨ΕΔΡΑ¨ σχετικά με την ίδρυση του ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου στο Δήμο Βριλησσίων.
Η διοίκηση του Ο.Κ.Π.Α. προσπαθούσε επί ώρες να μας πείσει ότι είναι για το ¨καλό¨ μας η είσοδος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που αφορά παιδιά και όχι για το καλό της συγκεκριμένης Μ.Κ.Ο. που θα κερδίζει από το υστέρημα των πολιτών και δυνητικά θα βάλει ¨χέρι¨ και σε άλλες δομές όπως κρίκος, παιδικοί σταθμοί κλπ .
Η θέση μας είναι καθαρή:
Έξω οι Μ.Κ.Ο και κάθε μορφής ιδιώτες από υπηρεσίες που πρέπει και μπορεί να είναι δημόσιες, καθολικές και δωρεάν. Η λύση δεν είναι το ¨μικρότερο κακό¨ που πάντα θα φέρνει το μεγαλύτερο κακό, αλλά ο αγώνας μας , η διεκδίκησή μας, ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε δημόσιες δομές.
Στη συνεδρίαση είμαστε εκεί, όχι μόνο το ΔΣ του Συλλόγου αλλά και εργαζόμενοι , που με την καθοριστική παρέμβασή μας πετύχαμε να μην ψηφιστεί το θέμα και να μην περάσουν τα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση.
Ξέρουμε ότι μπορεί να κερδίσαμε μια μάχη, αλλά πάντα θα παραμονεύουν για μια επόμενη προσπάθεια υλοποίησης των σχεδίων τους.
Τους λέμε λοιπόν : θα μας βρουν μπροστά τους και αντιμέτωπους σ΄ αυτά τα σχέδιά τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Βριλήσσια 21/12/2015
ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


Συνάδελφοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα οικονομικά του Συλλόγου τα εξής:

  • Αυτή τη στιγμή στο λογαριασμό Τραπέζης του Συλλόγου υπάρχουν 3.640 €, τα οποία βέβαια αδυνατούμε να διαχειριστούμε μέχρι τις 31/12/2015 όπως μας απάντησαν από την Τράπεζα λόγω αλλαγής του Δ.Σ. του Συλλόγου.
  • Οι συνδρομές που χρωστάμε στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ήταν μέχρι και τον Αύγουστο του 2015, 854,40 € από το προηγούμενο Δ.Σ. και 427,20 € από 9/15 ως 12/15.
  • Το κόστος της γιορτής του συλλόγου και γενικά ότι έξοδα που έχουμε κάνει από τότε που αναλάβαμε το ΔΣ πληρώθηκαν από τα μέλη του ΔΣ και θα τα πάρουν όποτε μπορέσουμε να κινήσουμε το λογαριασμό μας.

Παρ ΄όλη την προσπάθεια που κάναμε για να έχουμε τις δωροεπιταγές κυρίως για τα παιδιά, δεν το καταφέραμε.
Ελπίζουμε σε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση του ταμείου μας το 2016 για να μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα σ΄ αυτό το θέμα.
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ