Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                              15/02/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αυτές τις μέρες είμαστε θεατές μιας σειράς ανακοινώσεων μιας  μικρής μερίδας γονιών και κυρίως της Προέδρου του Συλλόγου γονέων Παιδικών Σταθμών που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που θα γίνει η γιορτή την Τσικνοπέμπτη στους Παιδικούς Σταθμούς.
Να πούμε κατ’ αρχάς τα εξής:
1.     Η ενημέρωση κυρίως στο διαδίκτυο (facebook κ.λπ.) δε γίνεται με αντικειμενικό τρόπο, γιατί κάποιες ανακοινώσεις δεν αναρτήθηκαν με αποτέλεσμα οι γονείς να βγάλουν λανθασμένα συμπεράσματα.
2.     Η γιορτή εδώ και δύο χρόνια πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο. Τι άλλαξε άραγε τώρα;
Σαν Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων τονίζουμε τα εξής:
1.     Οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς πάντα προσφέρουν σπουδαίο έργο με αυτοθυσία παρ’ όλη την έλλειψη προσωπικού και μέσων.
2.     Η κατ’ αρχήν επίθεση της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων το μόνο που πέτυχε είναι να δημιουργήσει προβλήματα στους εργαζόμενους και κατ’ επέκταση στο έργο τους. Και φυσικά αυτή η στάση τους επηρεάζει τελικά τα ίδια τα παιδιά τους.
3.     Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου να πάρει θέση σαφή υπέρ των εργαζομένων, που όπως και η ίδια έχει παραδεχθεί πολλές φορές, προσφέρουν υπηρεσίες ποιοτικές, με επιστημονική επάρκεια, αγνοώντας προσωπικό χρόνο και θυσίες.
Και τελικά ας αφήσουμε τους εκπαιδευτικούς να κάνουν τη δουλειά τους όπως αυτοί νομίζουν χωρίς υπαγορεύσεις και επεμβάσεις.
                                                              Το Δ.Σ. του Συλλόγου