Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4.00 μ.μ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Καταγγέλουμε την βάρβαρη επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, που έγινε σήμερα στις 4.00 π.μ. και συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενούς της.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους, που είναι και δικός μας αγώνας, με τη συμμετοχή μας στη συγκέντρωση που θα γίνει στο κτίριο της ΕΡΤ σήμερα 7/11/13 στις 4.00 μ.μ.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ






Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι την εκδήλωση - συζήτηση που διοργάνωσε  ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσιών στην αίθουσα "Ν.Εγγονόπουλος" του πάρκου "Μ. Θεοδωράκης".
Με θέμα: "Ιδιωτικοποιήσεις & Ελαστικές Σχέσεις Εργασίας. Απειλείται ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ;"

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή του ντοκιμαντέρ της ΠΟΕ ΟΤΑ "Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των Εργολάβων" 

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι εισηγήσεις του δημιουργού του ντοκιμαντέρ, δημοσιογράφου - οικονομολόγου Λεωνίδα Βατικιώτη, γνωστού και από τη δημιουργία του CATASTROIKA 
και του προέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλου και αναπτύχθηκε ουσιαστικός και γόνιμος διάλογος από τους παρευρισκόμενους που γέμισαν την αίθουσα και έδειξαν πόσο ανάγκη έχουν οι πολίτες για διαφορετικού τύπου ενημέρωση και πόσο κουρασμένοι είναι από την προπαγάνδα των καναλιών της διαπλοκής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και παρενέβησαν:
Ο δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης, ο πρώην δήμαρχος Σταμάτης Λώλας, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Ξένος Μανιατογιάννης, Γιάννης Τσούτσιας και Νίκος Ζήσης,
ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τζιλιγκάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βριλησσίων κ.κ. Φαράκλας, Πισιμίσης, Πολίτης, Σανπροβαλάκης, Χατζάρα.

Στην εκδήλωση επίσης εκπροσωπήθηκαν το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Σισμανογλείου, από την κα Λευκή Αποστολοπούλου, 
το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, από τον πρόεδρο κο Νίκο Καλιμάνη 
και η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Βριλησσίων, από την κ. Μαντινίδου. 

Τα θετικά σχόλια από τους συναδέλφους που παρακολούθησαν την εκδήλωση, αλλά και η ανταπόκριση που είχαμε από τους πολίτες που συμμετείχαν,δείχνουν οτι η εκτίμηση μας, οτι πρεπει  να συμβάλλουμε με τις μικρές μας δυνάμεις, στην ανάδειξη της ουσίας των θεμάτων της αυτοδιοικησης τα οποία επηρεάζουν άμεσα τις εργασιακές μας σχεσεις,
στην κοινωνία, για την αναζήτηση συμμάχων στους αγώνες μας, είναι σε σωστό δρόμο.