Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία των εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων.
Οι αναρτήσεις του blog αποφασίζονται συλλογικά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας ώστε αυτός ο χώρος να εξελιχθεί σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων μας για τα θέματα που μας απασχολούν.
Μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις, τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια σας στο e-mail: sedvrilission@gmail.com

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ                                 16/02/2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Μετά την ανακοίνωση της Διοίκησης του Δήμου θεωρούμε ότι δεν απάντησε στον «πόλεμο» που κυριολεκτικά έχουν εξαπολύσει η Πρόεδρος του Δ.Σ.  του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών (Π.Σ.) ενάντια στους εργαζόμενους δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην καλή λειτουργία των Π.Σ. που τελικούς αποδέκτες έχει τα ίδια τα παιδιά.
Η ουδετερότητα θεωρείται θέση ενάντια στους εργαζόμενους και αυτό αποδεικνύεται και από τις «ευχαριστίες» της Προέδρου του ΟΚΠΑ μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Π.Σ., η οποία στοχεύει και προσωπικά στην προϊσταμένη τμήματος των Π.Σ. γιατί προσπάθησε απλά να είναι συνεπής με το νόμο…
Θεωρούμε ότι τελικά όλα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο στοχεύουν στην αποδυνάμωση των δομών ώστε στην πρώτη ευκαιρία να εισαχθούν Μ.Κ.Ο. όπως με τόση ευκολία έχουν κάνει ήδη βάζοντας Μ.Κ.Ο. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Καταγγέλλουμε, λοιπόν, όλους όσοι με απαράδεκτο και πρωτοφανή τρόπο παρεμβαίνουν στη λειτουργία των Π.Σ. και στο  παιδαγωγικό έργο των εργαζομένων σε αυτούς, αλλά και τη Διοίκηση που ουσιαστικά το επέτρεψε.
Υ.Γ. Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση της προϊσταμένης του τμήματος  των Π.Σ. για καλύτερη ενημέρωση.
                                                                                    Το Δ.Σ.